+4542679011

Reklamefotograf Odense

Reklamefotograf Odense – Søger i en erfaren fotograf til at lave kreative reklamefotos, mad fotos, restaurant fotos, billeder fra virksomheden, eller billeder af ansatte. Uanset hvad i mangler, så arbejder vi, som erfarne reklamefotografer i hele Odense og opland naturligvis. Ingen opgaver er for små til os. Når man vælger en reklamefotograf fra Odense, så får man ofte en fotograf, der kender byen godt, har en ide om hvordan byen fungerer, og derfor hvilken slags billeder, der sælger budskabet på en måde, så i bagefter kan mærke en forskel på valget af fotograf. En reklamefotografering handler om lige præcis jeres personlige budskab, og det skal fotografen kunne se, forstå og omsætte til billeder, så jeres firma får billeder, der udadtil viser jeres virksomhed eller butik på en stærk visuel måde.

Kontakt
reklame foto Odense
reklamefotograferne Odense
Faguddannet Erhvervsfotograf og Reklamefotograf Odense
Reklamefotografer Odense med ekspertise i æstetik, stil og komposition
Reklamefotograf Odense med stor erfaring og ekspertice inden for fotografering i produktion og industri.
Reklamefotografer Danmark - fotografer, foto, reklamefotografer
professionelle og kreative reklamefotos Odense
en kreativ reklamefotograf Odense og fotograf til produktfoto, packshots, reportage
erfaring med reklamefotografering Odense og professionel billedbehandling
Promovering af forretning eller virksomhed med reklamefoto
reklamefotograf Odense
reklamefotos Odense
Vi sætter brand og fortælling i centrum, når vi leverer reklamebilleder
virksomhedsportræt Odense
reklamefotograf, modefotograf Odense
fotografering til detail og industri
Reklamefoto midt i Odense
Som reklamefotograf Odense har jeg valgt at specialisere mig i madfotografering og billeder af interiør
set card model foto fashion Odense
Faguddannet Erhvervsfotograf Odense og Reklamefotograf
reklamefotografering Odense
reklamefotos fra Odense
Et Kreativt Fotobureau Odense. Autentisk Fotomateriale.
forretnings portræt Odense c
Jeg laver reklamefoto og film til din virksomhed
portrætter billeder af mennesker Odense
fotograf kursus Odense
portrætfoto til reklame Odense
Freelance fotografering Odense af bl.a. produktbilleder, erhverv, reklamekampagner og lookbooks
Reklamefotograf, E-commerce Odense
reklamefotografer Odense
Odense reklamefotograf
Reklamefotograf med baggrund som dekoratør
fotograf i Odense erhverv
Reklamefotograf Odense Produktfotograf Portrætfotograf
professionelle madfotos Odense
Fleksibel og professionel fotograf Odense. Alt i erhvervsrelateret fotografi og mode.
reklamefoto og film produktion Odense og 3d billeder
Reklamefoto Odense skyder billeder og video til professionel brug
alsidig fotograf og reklamefotograf Odense med mange års erfaring

Hvem er så Odense reklamefotografi?

Hvem er så Odense reklamefotografi? Vi er livsstilsfotografer, vi nyder når vi bliver stillet en udfordring. Nysgerrigheden driver os i firmaet, vi nyder at rode rundt, lege og ekserimentere med vores billeder og setups. Vi forsøger at lade vores personlige eksperimenter skabe den gode stemning i billederne. Vi er af personer meget dybe og fokuserede i vores arbejde, men kan også være totalt fjollede og pjatte rundt. Vi tror på det er lysten til at lege og eksperimentere, der gør os til gode fotografer. Vi elsker kontraster og vores filosofi er nok den at der skal kulør på tilværelsen.

Hvad er jeres baggrund?

Vi startede på Medieskolerne i Viborg på fotografuddannelsen, som reklamefotograf for snart 8 år siden. Uddannelsen har givet os masser erfaring og indsigt i lys lægning, opbygning af billeder, kommerciel forståelse for billedets funktion og dets behov for at sælge budskaber. Efter uddannelsen var vi ikke i tvivl. Vi ville selv prøve kræfter med jobbet, som fotografer. Vi ville selv stå for vores koncepter og ideer, og ikke præges af andre kollegaers i branchen. Vi har startet Esbjerg fotografi her og satset på at gøre vores kunder tilfredse igennem de sidste 8 år ny. Vi synes faktisk det er gået meget godt.

Hvad er jeres drivkraft i reklamefotografiet?

Inspiration er naturligvis en stor drivkraft hos os. Vi bliver meget inspireret af at være sammen med inspirerende mennesker med noget på hjertet. Vi elsker at høre om historien bag virksomheden og produktet vi efterfølgende skal levere billeder af. For os er inspiration essentielt, da det sætter gang i det kreative flow.

Hvad adskiller jer så fra andre fotografer?

Vi kan fornemme på vores kunder at de vælger os for vores personligheder. Vi ser muligvis detaljer i billeder, som andre kollegaer ikke vægter. vi har meget fokus på lyset, billedets forskellige vinkler, farver og former herunder selvfølgelig struktur og materialevalg, hvilket vi gør i samarbejde med dekoratører og stylister. Når vi fotografere portrætter bruger man nok en del psykologi, så vi får personen til at føle sig i sit rette element. Derfor adskiller vi os nok fra en del andre reklamefotografer.

Hvordan går i til en kundes opgave?

Det er vigtig for os at få hele historien omkring firmaet med i billederne og selvfølgelig også produktet eller personen vi skal fotografere. Vi bruger en del tid på at sætte os ind i kundens idé til billederne og krydret med vores egne ideer og erfaring, at leve op til kundens behov på bedste vis. Vi er altid meget imødekommende over for vores kunder. Opstår der nogle problemer undervejs i kommunikationen, vil vi altid fremstå, som problemknuser. Vi er faktisk rigtig gode til at få snakket tingene igennem og få løst eventuelle mindre uoverenstemmelser, der kan opstå i den kreative proces. Vi kender efterhånden en del til Esbjergs erhvervsliv igennem 8 år i byen.

Hvilke opgaver påtager i jer så?

Vi fotograferer mange forskellige opgaver, som reklamefotograf Odense. Vi laver interiør og boligbilleder. Vi laver også madbilleder og portrætter. Hver opgave kræver noget forskelligt af os, som fotografer. Vi blandt andet lavet madbilleder til restauranter, portrætter af kokke og tjenere, samt madfotos til kogebøger der selvfølgelig skal være både appetitvækkende og maden skal fremhæves lækker og delikat, som muligt. Når vi laver interiørfotografering er det detaljerne vi sætter fokus på. Der skal produktet styles, og vi bruger meget tid på at gennemse hver eneste detalje og justerer hele tide indtil vi opnår det billede vi ønsker. Vi har leveret billeder til Bolig Magasinet, Mad & Bolig, mange forskellige restauranter og butikker gennem de sidste 8 år. I forhold til portrætter fotograferer vi som regel billeder til magasiner og hjemmesider.

Hvad er det bedste ved jobbet som reklame og livsstilsfotograf?

Vi oplever sjældent at dagene er ens. Det er både spændende og selvfølgelig også udfordrende hvilket selvfølgelig holder meget af. Vi nyder at følge med i hvad, der rører sig inden for interiør, design, samt portrætfotografiet og følger med i hvad der er in. Desuden elsker vi bare at nørde med billeder og skabe og modellere samt billedbehandlingen. Men det bedste er faktisk kontakten til vores søde kunder.

Kontakt reklamefotografen

Skriv til os og hør mere om vores reklamefotografering, stil, pris og billedantal. Hør også mere om hvordan reklamefotos, kan promovere jeres forretning eller virksomhed.

Åbent

Hverdage

10 – 17

Weekender

10 – 16 

Kontakt

Telefon

+(45) 42 67 90 11

Adresse

Svendborgvej 226 
5260 Odense