+4542679011

Personlig Portræt

Brug for et personligt portræt? Et personligt portræt. Se dig selv på en ny måde!

Portræt

til hjemmeside eller web

Portrætbilleder

af familien eller børnene

Business Portrætter

Portrætfotos til erhverv og business

Portrætfotografi Odense

Hvorfor ikke få lavet et personligt portræt?

Gode stærke personlige portrætbilleder går aldrig af mode

Går du med tanker om at få lavet et Personligt portræt i Odense? Et personligt og unikt portræt bliver et fremragende værktøj på mange måder, f. eks. til en jobansøgning, som en gave, til præsentationer og kampagner

PORTRÆTTET

– Hvad er et portræt?

– Foto til portræt artikel

Portrætfoto

– Portræt Layout

– Portræt Genre

– Portræt fotograf

KLASSISK

Portræt af en person

– Portræt billede

– Portræt studie

– Portræt analyse

– Portræt opbygning

– Familie portræt

portraet af ung mand
newborn foto Kolding
danser portraet
portrætfoto Kolding
portraetfotografering
kvinde portraet
firma foto Kolding
personlige portraetter i Kolding
portraetfotografi
kreative portraetter Kolding
soeskende portraet
mad billeder Kolding C
portraet billede
studio portræt
portrætter
bryllupsfoto kolding
herre portraet
gruppe portraet
personligt portraet
mand i fotostudie
gravid foto Kolding

Portrætfotografer

I vores efterhånden snart 10 årige karrierer, som professionelle portrætfotografer i Odense, ved vi det kræver en helt speciel stemning at indfange det helt rette øjeblik. 

fotostudie i Odense

Det er i vores hyggelige fotostudie i Odense, vi bevist har fokus på at skabe et samspil og en ramme for dig, hvor vi gør alt for at du slapper af, nyder at blive fotograferet.

personen bag portrættet

Vi vil herigennem fange personligheden bag portrættet. Det kræver en form for fotografisk fortrolighed og ikke mindst erfaring og minus stress.

Hvad er formålet med portrættet?

Inden du lander foran kameraet hos portrætfotografen i Odense, bør du stille dig spørgsmålet: Hvad skal mit portræt bruges til? For at nå frem til lige netop det du søger med dit portræt, er det vigtigt du gør dig tanker om billedets endelige budskab og ikke mindst hvad billedet skal bruges til. På den måde er du fuldt forberedt når du møder op i vores fotostudie i Kolding, og vi kan med lethed spore os ind på hvad præcis dine portrætbilleder skal imødekomme.

Er det til erhverv eller privat?

Nogle skal bruge deres portrætter til en job ansøgning, til de sociale medier såsom Linkedin, eller din virksomheds hjemmeside eller visirkort. Andre bruger portrættet i privaten, som gave til familie eller nogle venner. Det kan være billeder af børnene eller dig selv med familien. Uanset hvad, så kan vi levere de portrætter du ønsker og vi kan også både få billederne indrammet, trykt på lærred eller printet i mange forskellige størrelser. Vi laver også fotobøger!

konceptet bag det færdige portræt

Når vi er gjort opmærksom på sammenhængen og konceptet bag det færdige portræt, giver det os en idé til lyssætning, baggrund og stil og styling. Det muliggør os til at give dig gode råd og fortælle dig vores professionelle input! Vi kan hjælpe dig med gode råd i forhold til valg af tøj og make-up, samt håropsætning. Altsammen er med til at skabe det stærkeste personlige portræt. Du kan til enhver tid ringe eller skrive en mail til os og booke tid til portrætfotografering. 

KIG IND!

Du er selvfølgelig og så velkommen til at besøge os i fotostudiet og opleve stemingen her. Uanset hvordan vi får kontakten til hinanden, så vil du opleve vores stærke passion for jobbet, som fotograf og vores enorme engagement, for skønne, personlige portrætter.