+4542679011

Fotograf Odense

Professionel fotograf i Odense og på Fyn

Professionel fotograf Odense. Passion og engagement må være nøgleordet hvis vi skal beskrive vores personlige tilgang til fotografering. Forskellige mennesker har forskellige ideer om hvordan deres perfekte billeder skal være. Derfor er det vigtigt, at fotografen lytter og tør finde ud af hvad det netop er, du søger efter når du går til en fotograf for at få taget dine billeder.

En fotograf i Odense, der kan tage bryllupsbilleder, portrætbilleder, produktbilleder, reklamebilleder, familiebilleder og erhvervsbilleder?

Kontakt os

De gode billeder

De gode billeder kommer ikke af sig selv. De skabes i samspillet mellem den, der bliver fotograferet, og fotografen.

Forskellige mennesker har forskellige ideer om hvordan deres perfekte billeder skal være. Derfor er det vigtigt, at fotografen lytter og tør finde ud af hvad det netop er, du søger efter når du går til en fotograf for at få taget dine billeder.

Professionel fotograf

Som fotograf i Odense er konkurrencen stor. Derfor bør den professionelle, der vælger at blive fotograf på Fyn hele tiden følge med i tendenserne, men også kunne bibeholde sin egen karakter og kunstneriske tilgang. Kun den seriøse fotograf overlever.

Vi har mange års erfaring som fotograf i Odense, og kan tilbyde et bredt udvalg af billeder og fotoserier, så som portrætfoto, bryllupsfoto, produktfoto, reklamefoto, modefoto og reportagefoto.

Bryllup i Odense?

Skal I giftes og ønsker de perfekte billeder fra den store dag, eller er det polterabenden, der skal foreviges af en professionel og kreativ fotograf i Odense?Sammen finder vi ud af hvad det er, der kendetegner netop jer. Derefter tilsætter vi det et lille strejf af charme og liv, dybde og kærlighed. På den måde skaber vi de helt unikke billeder, I kan tage frem igen og igen. – Og vise til de kommende generationer.

Reklame og produkter

Eller mangler du en seriøs fotograf på Fyn til at fotografere særlige begivenheder som konferencer, koncerter eller dagligdagen i din virksomhed? Billeder, som måske skal bruges til din hjemmeside, pladecover, virksomhedsprofil eller andet PR materiale?

Med lidt hjælp fra den professionelle fotograf får du styr på alt, hvad der handler om image, personlighed og visuelle virkemidler. Kun den rigtige fotograf kan skabe denne verden af billeder, der virker og huskes – og sælger.

Kreativitet og passion

Vi tager billederne i fotostudie, eller på steder, der passer til og understreger netop dit look og dine forcer som model. Sådan er du sikret, at der bliver kastet et ekstra blik på netop dine billeder hos modelbureauet. Hvis du ønsker det, kan jeg skaffe den helt rigtige stylist og makeupartist, så du får nogle modelbilleder, du kan være stolt af.

Kun fantasien sætter grænser

Kun fantasien sætter grænser. Med den rigtige fotograf i København, opdager du hvor mange muligheder der er for at indfange netop den magi, du ønsker på dine billeder.

Med en kreativ, seriøs og nyskabende fotograf i København ser du forskellen med det samme. – Og du er selv med til at skabe de øjeblikke, du vil give videre til omverden.

Erhverv i Odense

Når I hyrer en erhvervsfotograf til at fortolke og forevige din virksomheds dynamik, er det jo også vigtigt at fotografen sætter sig ind i den og forstår den. Samtidig er det vigtigt, at Jeres virksomhed fremstår professionel og fuld af muligheder og kompetence, og det vil den gøre såfremt Jeres ansigt udadtil er udført af professionelle. Herunder salgsmateriale såvel som hjemmeside og i særdeleshed også fotografen. Der skal som regel også bruges en fotograf både til salgsmaterialet og til hjemmesiden.

Flotte billeder

{

Vi aner ikke hvordan det er lykkes Jer at lave så flotte billeder og fange så mange detaljer af os i butikken. Vi er så glade for at vi valgte at bruge jer. Vi er ikke i tvivl om at I ved hvad I laver og I fik det bedste ud af os. Portrætterne er lige som vi havde håbet på og der er overraskende mange gode billeder af butikken og det hyggelige event. Vi har lagt billederne på vores Facebook og Instagram. Vi takker og bukker!

- Lise Enggård, Matas

Reklameansvarlig Odense

Åben

Hverdage

09 -17.30

Weekender

10 – 16

Kontakt

Phone

+(45) 42679011

Adresse

Fotograf Odense
Havnegade 29
5000 Odense