+4542679011

6 tips til at smile naturligt på billeder

For mange kan det være udfordrende at smile naturligt på et billede fordi den opstillede situation, med et kamera som peger i din retning, er alt andet end naturlig. Det kan dog alligevel godt lade sig gøre, at smile normalt og naturligt.

For at hjælpe dit smil på vej har vi her listet 6 gode råd, som du med fordel kan benytte næste gang, du skal have taget dit billede.

Det naturlige smil sælger

Det naturlige smil sælger og virker godt på den der bliver modtager af billedet. Skal du skrive en ansøgning, ud og finde din nye kæreste eller vil du bare have nogle gode portrætter til dine Sociale profiler. Så sørg for at booke en professionel fotograf i Odense og på Fyn.

Tip 1 – Luk øjnene og tag en dyb indånding

Hvis du vil smile naturligt på et billede, kræver det først og fremmest, at du slapper af og er nogenlunde tryg ved situationen. Et lille trick kan være at lukke øjnene et øjeblik, tage en dyb indånding og derefter åbne øjnene igen. Nu burde du føle dig mere rolig og afslappet, hvilket gør det lettere at smile naturligt.

Tip 2 – Slap af i ansigtet

Når man er nervøs, er det meget naturligt at spænde op i musklerne i kroppen. Det kan blandt andet ses på ansigtet, hvor dit smil vil fremstå mere stift og påtaget, end hvis du slappede af. Det kan derfor være en god idé at bruge et øjeblik på at fokusere på at slappe af i muskulaturen i ansigtet. Resultatet er et smil, som virker mere reelt og ærligt.

Tip 3 – Tænk på det bedste du ved

Du kommer ikke til at kunne flyve, ligesom de gør i Peter Pan, fordi du tænker på det bedste, du ved. Til gengæld kommer dit smil med garanti til at se mere oprigtigt ud, fordi dine tanker gør dig glad. Det lyder måske lidt fjollet, men det giver god mening at tænke på noget, som gør dig glad, når du skal fotograferes.

Tip 4 – Opfør dig fjollet

Apropos fjollet.. Det giver faktisk mening at te sig lidt åndssvagt. Laver du et skørt ansigt, danser fjollet, siger noget tosset eller lignende, vil det automatisk bløde stemningen op i fotostudiet, hvorefter det vil være lettere for dig at slappe af og se naturlig ud på billedet.

Tip 5 – Forestil dig at fotografen er en, du virkelig godt kan lide

Ligesom det hjælper at tænke på noget, som gør dig glad, bliver det også lettere at smile oprigtigt, hvis du rent faktisk har en person at smile til. Hvis du netop har mødt fotografen for første gang, er det måske ikke så nemt at smile glad til vedkomne. I stedet kan du forestille dig, at personen med kameraet er en, du virkelig godt kan lide. Det kan være din bedste veninde, dit kendis-crush eller måske endda en fiktiv person. Det er ligegyldigt, hvem du forestiller dig, så længe det får dig til at smile og være rolig.

Tip 6 – Forsøg at have det sjovt

Intet fungerer ligeså effektivt, når det handler om at tage toppen af en akavet situation som et godt grin. Prøv derfor med en vittighed, eller kom med små sjove kommentarer undervejs, når du skal have taget dit billede. Hvis det går godt, kan det være at også fotografen er med på at have det lidt sjovt, hvorfor han/hun nu også begynder at lave lidt sjov med det hele. Når man griner sammen, bliver man straks mere afslappet, så selvom du ikke just er nogen komiker, kan du med fordel prøve at gøre situationen lidt morsom.

Book en professionel fotograf

Et smukt smil åbner mange dører!

smil for pokker
smil du er på
fotografering af smil

Clean catering Layout

Når du vælger en professionel fotograf til opgaven sikrer du dig kvalitet!

Book en session til personlig portræt

De rigtig gode, personlige portrætter opstår i en fin balance mellem kreativitet, fornyelse og en velfunderet, fotografisk erfaring.

Vil du gerne til fotograf, men synes posering er svært?

Vi har gjort det nemt at stå foran fotografen og kameraet. Vi har en skrevet en artikel om Tips til gode poseringer.

bryllupsfoto

Skal i giftes og vil i gerne se lækre ud på billederne?

Akkurat som hos portrætfotografen, så gælder der samme regler hos bryllupsfotografen. Jo bedre i poserer, jo bedre billeder får i.

Tak til OnlyWomen.dk Der skal lyde en stor tak til OnlyWomen.dk, som har stået bag denne artikel med 6 tips til at smile naturligt. Har du lyst til at læse flere interessante artikler, kan du besøge dem på

Michael Doeson

Founder

Michael Doeson

Founder

Michael Doeson

Founder

Michael Doeson

Founder

Michael Doeson

Founder

FRA BLOGGEN:

Vi fotograferer mange spændende fotoopgaver i løbet af en uge. Herunder kan i læse med om hvilke opgaver vi har lavet i Odense og på Fyn.

Vil du gerne være bryllupsfotograf?

Vil du gerne være bryllupsfotograf?

Gode råd til fotografering af bryllupper Odense. Dette er en samling af de mere end 100 bedste råd til fotografer, der tager bryllupsfotos. Begyndere vil finde en masse nyttige råd her, og erfarne fotografer vil ligeledes finde guldkorn. Hvis man er vordende brud, der...

Personlig Portræt i Odense

Personlig Portræt i Odense

Brug for et personligt portræt? Et personligt portræt. Se dig selv på en ny måde!til hjemmeside eller webaf familien eller børnenePortrætfotos til erhverv og businessPortrætfotografi OdenseHvorfor ikke få lavet et personligt portræt?Gode stærke personlige...

Billeder til dating profil

Billeder til dating profil

Datingprofil Billeder til dating profil ved professionel fotograf i OdenseProfilbilledet på din datingprofil spiller en afgørende rolleBilleder til dating profil - Profilbilledet på din datingprofil spiller en afgørende rolle for din succes med dating på nettet....