+4542679011

Dygtig fotograf på Fyn (fotograf fyn)

Fotograf Fyn – Som professionelle fotografer kører vi over hele Fyn og leverer stilrene og kreative portrætter indenfor både erhverv og private. Vi laver erhvervsportrætter, standard portrætfoto til dating, facebook, linkedin, hjemmesider, visitkort og meget andet. Fyn har mange dejlige byer vi ofte besøger, og vi kan nævne Odense, Middelfart, Bogense, Ringe, Strib, Assens, Svendborg, Tommerup, Nyborg, Kerteminde og mange flere.

Erhvervsfoto og erhvervsportrætter

Når vi får en opgave hos en virksomhed, medbringer vi altid eget grej til at lave gode teknisk flotte erhvervsportrætter og stemningsbilleder i jeres virksomhed. For os handler det altid om inden vi ankommer hos jer, at have afstemt hvilke ønsker og krav i har til billeder af personale og selve virksomheden. Hvilke billeder er de vigtigste og hvilket budskab vil i gerne sende med billederne. Vi er altid i en god dialog med vores kunder og mange vælger at bruge os igen og igen. Det takker vi selvfølgelig for 🙂

Læs mere om fotografen på Fyn her.

Virksomhedsprofilering

Billeder til virksomhedsprofilering ved “Boligmarkedet”

Vi blev ringet op af marketing for “Boligmarkedet”, avisen + hjemmeside, at de skulle bruge nogle nye medarbejderfotos til virksomhedsprofilering på deres hjemmeside. Vi tilbød dem vores “følg jeres virksomhed for en dag” og de sagde ja. Vi startede med at lave stemningsbilleder på kontoret og fangede “ånden” i virksomheden. Herefter lavede vi de mere “seriøse” virksomhedsportrætter af ledelse og personale.

Lidt historik om “Boligmarkedet”

Boligmarkedet A/S blev etableret i 2008 og er ejet Dansk Ejendomsmæglerforening, den er i dag Danmarks største boligavis. Boligmarkedet blev etableret for at sikre ejendomsmæglerbranchen god og billig emneannoncering rundt i hele Danmark.

De udvider løbende vores udgivelsesområder og vores forventning er, at vi i løbet af få år vil være en landsdækkende avis, til glæde for branchen og andre boligrelevante annoncører.

Boligmarkedet er ejendomsmæglerbranchens egen avis, som er med til at give læseren det bedste og nemmeste overblik over, hvad der er til salg på boligmarkedet. (fotograf Odense)