+4542679011

Erhvervsfotografering Fyn

Erhvervsfotografering hos jer – Erhvervsfotografering Fyn – Når fotografen ankommer hos jer, er det mest tidsmæssigt for jer en god idé at i på forhånd har en idé om, hvilken billedestil i ønsker jer. Derfor har vi lavet denne side, så i kan få et overblik over hvilke koncepter i kan få udført, så de passer præcist til jeres behov og ønsker.

Se vores professionelle portrætfotos her.

Uanset om jeres virksomhed er ude efter nye, moderne virksomhedsportrætter, produktbilleder eller billeder til jeres næste kampagne, er vi klar til at hjælpe.

Erhvervsfotografering Fyn

Før i vælger jeres billedestil, så tænk grundigt over hele jeres hjemmesides opsætning

Før i vælger jeres billedestil, så tænk grundigt over hele jeres hjemmesides opsætning (ligesåvel tryksager, visitkort, sociale medier etc). Billedestilen skal passe ind. Det ville være dumt hvis jeres logo f.eks er gul og i så vælger grønne trøjer etc. Desuden kan alt for mange forskelligeartede farver og logoer også forstyrrer et foto. Vælger i en dag hvor fotografen, skal komme forbi virksomheden og fotografere personale og ledelse. Så overvej om ikke i alle burde have en nogenlunde ensfarvet trøje på allesammen. Det giver mere ro og sammenhæng i billederne.

En hjemmeside, en artikel eller stor nyhed gives bedst med gode billede og go’ baggrund. I viser jereskunder, hvad der er vigtigt og kan fortælle historien

Vi kører, som erhvervsfotograf i hele Fyn og Odense og omegn.

Se mere om erhvervsfotografering i Fyn og Odense her.

Valg af baggrund til erhvervsportrætter

Når i skal gøre jer overvejelser omkring hvilken baggrund, der skal være på jeres erhvervsportrætter for virksomheden, så kan i herunder se nogle forslag til hvordan vi har fotograferet personale igennem det sidste års tid. Billederne er udvalgt efter en variation, så i kan få et indtryk af de forskellige muligheder i har for netop jeres billede ønsker.

Produktfoto – Reklamefoto – Erhvervsfotograf – Firmaportrætter

Læs mere her: