+4542679011

Din fotograf Odense

God service og professionel behandling

Foto opgaver

Klik løs og se vores billede gallerier

Erfaring

Som fotograf Odense har vi mange års erfaring med fotografering af mennesker. Det er jeres garanti for et godt resultatet af højeste kvalitet. Ta et kig her på hjemmesiden og find inspiration. 

Dialog

Vi hjælper gerne med billeder ude hos jer. På den måde skal i ikke afsætte tid eller andre aftaler. I er selvfølgelig velkommen til rent uforpligtende at kontakte os og snakke billeder.

Passion

I Odense er konkurrencen stor. Derfor bør den professionelle, der vælger at blive fotograf på Fyn hele tiden følge med i tendenserne, men også kunne bibeholde sin egen karakter og kunstneriske tilgang. 

Følg vores blog

Personlig Portræt i Odense

Personlig Portræt i Odense

Brug for et personligt portræt? Et personligt portræt. Se dig selv på en ny måde!til hjemmeside eller webaf familien eller...

“Kvalitet, service og hurlig levering er i højsædet hos Odense fotografi”

– Lone Brand. fotografen

Lone Brand, fotografen

Passionen for fotografiet startede allerede da jeg var 10 år og har fuldt mig lige siden.

Flotte billeder af høj kvalitet

Professionel fotograf Odense. Passion og engagement må være nøgleordet hvis vi skal beskrive vores personlige tilgang til fotografering. Forskellige mennesker har forskellige ideer om hvordan deres perfekte billeder skal være. Derfor er det vigtigt, at fotografen lytter og tør finde ud af hvad det netop er, du søger efter når du går til en fotograf for at få taget dine billeder. En fotograf i Odense, der kan tage bryllupsbilleder, portrætbilleder, produktbilleder, reklamebilleder, familiebilleder og erhvervsbilleder?

Bryllup i Odense?
 

Skal I giftes og ønsker de perfekte billeder fra den store dag, eller er det polterabenden, der skal foreviges af en professionel og kreativ fotograf i Odense?Sammen finder vi ud af hvad det er, der kendetegner netop jer. Derefter tilsætter vi det et lille strejf af charme og liv, dybde og kærlighed. På den måde skaber vi de helt unikke billeder, I kan tage frem igen og igen. – Og vise til de kommende generationer.

Reklame og produkter
 
 

Eller mangler du en seriøs fotograf på Fyn til at fotografere særlige begivenheder som konferencer, koncerter eller dagligdagen i din virksomhed? Billeder, som måske skal bruges til din hjemmeside, pladecover, virksomhedsprofil eller andet PR materiale?

Med lidt hjælp fra den professionelle fotograf får du styr på alt, hvad der handler om image, personlighed og visuelle virkemidler. Kun den rigtige fotograf kan skabe denne verden af billeder, der virker og huskes – og sælger.

Kreativitet og passion
Vi tager billederne i fotostudie, eller på steder, der passer til og understreger netop dit look og dine forcer som model. Sådan er du sikret, at der bliver kastet et ekstra blik på netop dine billeder hos modelbureauet. Hvis du ønsker det, kan jeg skaffe den helt rigtige stylist og makeupartist, så du får nogle modelbilleder, du kan være stolt af.

Alle og alt kan fotograferes

Uanset om i skal bruge en erhvervsfotograf, modefotograf, reklamefotograf, portrætfotograf, bryllupsfotograf, familiefotograf, kunstfotograf, madfotograf eller noget andet. Så mener vi alle og alt kan fotograferes. Derfor er ingen fotografiske opgaver for små eller underlige til os. Vi laver alt fra industrifotografering til packshots og portrætter af mennesker i alle slags erhverv. Kontakt Odense fotografi og lad os få en uforpligtende dialog om jeres behov for professionelle billeder. Fotograf Odense på Fyn.

Fotograf pris

Vi har deltaget i mange fotokonkurrencer og vundet en del fotograf priser for vores arbejde. Vi fotograferer mange forskellige typer opgaver. Vi laver også søskende billeder,  jobber som baby fotograf, vi kender nogen der laver pasbillede Odense, vi kender også andre der er billig fotograf. Husk på at kvalitet koster. Pas på med at booke billige fotografer, det er minder fra livet vi taler om her. Vi kommer også gerne og laver dåbsbilleder, cake smash, newborn fotografering til julegave, jobber som fotograf baby og laver gravid billeder. 
Kun fantasien sætter grænser
 

Kun fantasien sætter grænser. Med den rigtige fotograf i Odense, opdager du hvor mange muligheder der er for at indfange netop den magi, du ønsker på dine billeder.

Med en kreativ, seriøs og nyskabende fotograf i Odense ser du forskellen med det samme. – Og du er selv med til at skabe de øjeblikke, du vil give videre til omverden.

Erhverv i Odense
 

Når I hyrer en erhvervsfotograf til at fortolke og forevige din virksomheds dynamik, er det jo også vigtigt at fotografen sætter sig ind i den og forstår den. Samtidig er det vigtigt, at Jeres virksomhed fremstår professionel og fuld af muligheder og kompetence, og det vil den gøre såfremt Jeres ansigt udadtil er udført af professionelle. Herunder salgsmateriale såvel som hjemmeside og i særdeleshed også fotografen. Der skal som regel også bruges en fotograf både til salgsmaterialet og til hjemmesiden.

Odense fotografi

Hvis i tænker på at få taget et portrætfoto af en professionel fotograf i nogle omgivelser, der betyder noget særligt for jer, så skriv til os og vi laver det. Vi laver professionel fotografering. pressefoto, dronefoto, reportagefoto og erhvervsfoto og meget mere i Odense C. Vi arbejder med masser af billeder, Levende billeder og bevægende billeder. Vi vil have fotos med kant og personlighed. Som portrætfotograf i Odense bruger vi byens mange muligheder for gode billeder.

Dygtig fotograf Odense

Fotograf Odense er en fotografisk virksomhed, som tilbyder alt indenfor fotografering. Vi har efterhånden fået mange gode referencer gennem tiden og vores kunder bruger os igen og igen. Vores speciale er især portrætfotografering af mennesker indenfor både private- og erhverv. Vi kommer altid gerne ud til vores kunder, så de ikke skal køre ekstra efter at blive fotograferet. Vi tilbyder selvfølgelig også at lave kreativ portrætfotografering ved havnen i Odense, et sted ude i skoven, hvor vi fotograferer på en ny måde, vi kalder for “street photo shoots”. Det går i al sin enkelthed ud på at man bliver fotograferet i en gade, i eller omkring bymiljøet i områder med feks graffiti eller forfaldne bygninger ved Odense.
Vi elsker jobbet som fotograf fotograf i Odense og på Fyn
Vi elsker jobbet, som fotograf og laver derfor også stort set alle typer fotografering. Vi laver billeder til firmaer hvor vi portrættere medarbejderne til firmaets hjemmeside eller deres nye visitkort. Vi fotograferer; familier, gravide, boudoir, bryllupper, grupper, kæledyr, dagplejere, vuggestuer, børnehaver, skoler, medarbejdere, nyfødte, babyer, børn, konfirmander, studenter, events, forsikringsskader m.m. Så ønsker i at få jeres fotograf Odense med den store passion for fotografiet ud i jeres virksomhed, så er det bare med at kontakte os, så vi kan få en god dialog omkring hvilken slags billeder i gerne vil have leveret. Skal i bruge os til julefotografering, anbefaler vi altid i kontakter os i god tid.

jeres visuelle sparringspartner

Vi agerer meget gerne jeres visuelle sparringspartner, og kommer med ideer til farver, ideer, koncept osv. Søg inspiration på hjemmesiden her. Du kan også kontakte en fotograf Odense hos os med det samme, og høre om, hvilke muligheder der er. Når vi fotograferer mennesker, om det er indenfor erhverv eller private. Om det er ved et bryllup, på en fabrik, i fotostudiet eller on-location, så handler det altid for om at skabe billeder med masser af personlighed, glæde, glød og spontanitet. Vi mener de bedste billeder bliver til når fotografen når ind bag facaden på den, eller de, som fotograferes. Odense er, som Danmarks 3 største by fyldt med masser af spændende mennesker, med hver deres spændende erhverv og livshistorie. Det elsker vi at portrættere.

Vi fotograferer næsten alt

Som professionel fotograf i Odense og på Fyn, fotograferer vi næsten alt og alle der vil fotograferes. Vi laver kreative portrætbilleder til hjemmesider. Baby billeder, gravid billeder og gravid fotos / gravid foto samt graviditets billeder og portræt fotos etc. Søger i på fotograf pris, så støder i sikkert på vores side. Vi jobber også fotograf bryllup og laver kreativ baby fotografering. Vi klarer også en omgang skolefoto Odense skulle behovet være der. Vi hjælper med Portrætter, gruppebilleder, industribilleder, miljøbilleder, produktbilleder etc.